Juwelier Retel heeft voor iedereen een schitterend sieraad in elke prijsklasse. Van goud met diamant tot zilver met zirkonia; van bekende merken die garant staan voor de beste kwaliteit. Alle gouden sieraden bij Retel zijn vervaardigd van 14 karaats goud, de zilveren sieraden zijn vervaardigd van het 1e gehalte zilver.
Van Silent Memories hebben we gedenksieraden en assieraden. Een passende, stijlvolle herinnering.

Neem gerust contact op of kom langs in onze winkel in Winkelcentrum Crabbehof te Dordrecht voor alle informatie!

Wij hebben een uitgebreide collectie dames- en herenarmbanden. Bekijk de geselecteerde armbanden van Amora, Boccia Titanium, Yvette Ries en ZilGold. Armbanden voor iedere smaak en gelegenheid.
Ook is er een leuke collectie kinderarmbanden en bedels!

Armbanden

Er zijn ook schitterende colliers en hangers in elke prijsklasse. Van goud met diamant tot zilver met zirkonia. Van bekende merken als Amora, Boccia Titanium, maar ook van Quoins, ZilGold, Bernstein en Rosa di Luca. Voor uzelf of als u iemand wilt verrassen.

Colliers

U vindt bij ons ook prachtige oorhangers, -bedels en -knoppen. Van chique tot stoer en speels. Van beeldjes met dolfijnen tot klavertjes vier en van gouden oorbellen met parels tot in de vorm van een hartje, u ziet het allemaal bij Juwelier Retel!
Oorsieraden