Juwelier Retel heeft prachtige trouwringen van Rauschmayer, Collection Ruesch en Ymala

En opvallende en huidvriendelijke titanium ringen van Boccia, fraaie diamantsimulaties van Diamonfire, goud met briljant van Bernstein… Een bezoekje aan onze winkel is vrijblijvend, maar goud waard!

Rauschmayer

Rauschmayer behoort tot de top in ons assortiment. Als trotse dealer van Rauschmayer trouwringen, vriendschapsringen, memoire-ringen en verlovingsringen beschikken wij over de mogelijkheid u vele modellen te tonen. Kom bij ons langs om de ringen te bekijken en vooral uitleg krijgen over de mogelijkheden als je van het getoonde model wilt afwijken, want dat is juist ook zo leuk aan deze collectie. Wij helpen graag met deskundig persoonlijk advies en nemen de tijd voor jullie wensen.
<  Met de bijgaande Rauschmayer designer-module kunt u uw unieke ringen alvast samenstellen!

Collection Ruesch

Ben je op zoek naar exclusieve trouwringen voor een betaalbare prijs? Bekijk dan de trouwringen van Collection Ruesch. Een Oostenrijks familiebedrijf met meer dan 120 jaar ervaring in het maken van prachtige ringen van hoogwaardig materiaal.
De ringen zijn in elke kleur en materiaal verkrijgbaar. Het merk heeft naast gouden en palladium trouw- en relatieringen ook zilveren, stalen, titanium en platina ringen in diverse combinaties. Al dan niet voorzien van diamanten. De voornamelijk briljant geslepen diamanten worden computergestuurd gezet, waardoor de stenen op de honderdste millimeter nauwkeurig in de trouwring worden geplaatst. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de meest moderne technologieën wordt de levensduur van de zetting in de ring aanzienlijk verlengd.
_

Boccia Titanium

Boccia is hét merk als het gaat om titanium sieraden en horloges. Titanium is als materiaal zeer draagvriendelijk omdat het anti-allergisch is en dus bijzonder geschikt voor iedereen met een allergie voor bijvoorbeeld staal of zilver. Boccia staat bekend om zijn fraaie strakke designs.